• Najbolja cijena
  • Nedavno
wLure 10 Prazan Namami 8cm 14g Trag Blok Dugo Kasting patuljak koji skače Mamac za Hobi Sliku sa Očima UPM708P10

wLure 10 Prazan Namami 8cm 14g Trag Blok Dugo Kasting patuljak koji skače Mamac za Hobi Sliku sa Očima UPM708P10

 
KM 15.00

Količina robe
Dostupno


Specifikacija : Količinu : 10 Namami po pakovanju
Dužina : 3 inča (8 cm) Težinu : 1/2 ozu (14.2 g) Veličine oko : 5mm (ne pođeš sa pecanje oči i splita zvoni) Tip : Prazan Namamiti Tijelo(ne pođeš sa pecanje kuke i splita zvoni)
Dubinu : Tone
Osobine :
Odlična Izvedba Visoke Rezolucije Tijelo Detalj Ravnotežu Uzdrmati Sustav
Služba :
Dostava u roku od 24 sata
24/7 Usluzi
Opis :
Minnow mamcima su dizajnirani da isplivaju na površinu do su povukao. Onda im ispred usne povukao pod vodu i im daje čvrsto a to izgleda kao bori riba mamac. Nemoj biti u žurbi da započneš vrati odmah nakon što si bacila minnow. Neka počiva u vodi neko vreme. Onda da počnem sa par svjetlo trzajima. Povećati intenzitetom tvog trzajima dok reakciju. Pokušaj ti kreten-pauza-kreten izvući, ili održali napetost tokom povratiti da drži aparat samo ispod površine vode.
Biram veličina i boje da je najbolje imitirati ribe mamce ili fry u vodu. Jer minnow utikači napraviti najmanje iznos komešanje na površini, oni su najbolji pogodna za mirna površinu uslove i čista voda. I oni imaju veoma prirodan izgled i namami udara čak i dok su plutali mirnih voda.Minnow mamcima su dizajnirani da isplivaju na površinu do su povukao. Onda im ispred usne povukao pod vodu i im daje čvrsto a to izgleda kao bori riba mamac. Nemoj biti u žurbi da započneš vrati odmah nakon što si bacila minnow. Neka počiva u vodi neko vreme. Onda da počnem sa par svjetlo trzajima. Povećati intenzitetom tvog trzajima dok reakciju. Pokušaj ti kreten-pauza-kreten izvući, ili održali napetost tokom povratiti da drži aparat samo ispod površine vode.
Biram veličina i boje da je najbolje imitirati ribe mamce ili fry u vodu. Jer minnow utikači napraviti najmanje iznos komešanje na površini, oni su najbolji pogodna za mirna površinu uslove i čista voda. I oni imaju veoma prirodan izgled i namami udara čak i dok su plutali mirnih voda.


Karakteristike ponude

Položaj:
Okeana Brodom Na Pecanje,Okean Plaži Na Pecanje,Okean Rock Fshing,Jezera,Rezervoar Pond,Reke,Tok
:
Umjetna Mamac
kategorija:
Namamiti
:
wLure
:
UPM708P10

Slične ponude