• Najbolja cijena
  • Nedavno
slobodna isporuka~ Američki HAMLIN: MARR-1 inače otvoren tip suv reed magnetno reed prekidač

slobodna isporuka~ Američki HAMLIN: MARR-1 inače otvoren tip suv reed magnetno reed prekidač

 
KM 11.25
KM 11.00

Količina robe
Dostupno


Reed principu :
Suho reed lulu, koja je poznata kao suha jezik reed cijev, kontakt pasivno elektronske prekidač element, je jednostavno strukturi, urin volume u kontroli, i drugih prednosti, oklop je generalno zatvorenoj čaši cijev i lulu je opremljen sa dva željezo elastično reed ploče, puni inertna gas sa metal rodijum. Obično, na staklo cijev dva je napravio posebno materijal je odvojena od reed. Kada magnetno materijal blizu staklo cijev, u pod akciju magnetno polje linije, dvije slamke unutrašnjeg cijev je magnetne kontakt da privlačimo jedno drugo, reed će zajedno, baterije su povezani na stazi povezanost. Spoljašnjih sila magnetnog nestane, dvije slamke rastavljeni zbog svoje elastično linija, je također pokvaren. Stoga, kao upotreba magnetno polje signal za kontrolu krug prekidač uređaj, suvi reed cijev može kao senzori, za grof, granica i tako dalje (u sigurnosni sustav uglavnom se koristi za pravljenje Menci, prozor magnetno), i također je korišćena u različitim uređajima za komunikaciju.
Karakteristike i aplikacije.
1, suvi reed cijev ima prednosti compact strukturi, svjetlo težinu, može biti instalirana u ekstremno ograničene prostor, pogodan za miniaturization opreme.
2 suhe reed cijev prekidač komponente su hermetički zatvoreni u inertan gas atmosferu, uvijek ne kontakt s vanjskim okoliš, službe život dugo.
3, klizna element nije korišten u suv jezik reed cijev, neće se pojaviti u svim metal degradaciju metala umor fenomen, da bi se osiguralo da u stvari nema granica i službi život u mašini.
4, magnetno reed prekidač u mobilne telefone, program pod kontrolom prekidače, tim mašinama, mašina za veš, frižidera, kamera, dezinfekcije orman, Menci, prozor magnetno, em relej, elektronske težak aparat, nivo tečnosti metar, gas metar, voda metar i tako, to je bio jako dobar zahtjev.
Reed bilješka :
1, udare ili savijanje suv reed cijev za gas mora oprez, tako da ne izvršiti prevelika stres i napraviti stakleni da metal pečat oštećen. Prikladno akcijom alat mora da je koristio.
2, temperatura i dugo izložena put može dovesti do štetu na staklo metal foka (puca, curenja, itd.), i zato mora biti brza i pouzdan varenje tehnologija (proces). Predloženi varenje uslovi su : 280 da 300 stepeni C, 250 na 300 stepeni C


Karakteristike ponude

sertifikat:
CCC,RoHS
Prekidač Tipa:
reed prekidač
Tip Stavke:
Prekidače

Slične ponude