• Najbolja cijena
  • Nedavno
F16299 Sletanje Glavu Zaštitu Kameru Gimbal Zaštitnik Za DJI Fantom 3

F16299 Sletanje Glavu Zaštitu Kameru Gimbal Zaštitnik Za DJI Fantom 3

 
KM 3.86
KM 2.00

Količina robe
Dostupno

Važan Informaiton da Klijenata :
Molim vas primijetio iz Februara.1 Februara. 21 je Kineski Proljeće Festival Praznik , većina fabrika i ja ogistics kompanije su zatvorene, naređenja će biti kašnjenja dostaviti do toga, ako imate zahtev sa isporuka vremena, molim vas, pozovite me prije naručio, hvala unaprijed.
(Moj odmor počinje od Februara.10 da Februara.21 , služba će odgovor poruke za to vrijeme, zato ne brini.)
Molim te, uzmi je "Odlaganja Problem Logističkim" u obzir pre kupovine. I Klijentima je trebalo da se plan "Čeka Priprema",Molim te, ne ostavljaj negativan povratne informacije ili da stigne bez kontakta.
U Prodaju Vrhunac Sezone,Paket u Neriješenih Problem za svaki Pošti, Specijalno za Većinu Zapadne Evropskih Zemalja,Pakete' dostavnoj Službi će Kasniti,Tamo su Uglavnom pod utjecajem Zemlje Evropi, Rusije, Brazil, i tako dalje.
Aliexpress Odobrio Pošiljku Kini Post Običan Mali Paket Plus(u Prodaju Vrhunac Sezone,garantujemo 60 dana isporuka glavni države ; 80 dana u Brazil!) PS : proizvod cijenu i brodska naknade ne uključuju svaki poreske takse, plaća porez e veoma građanin je obavezu, i to je kupac je odgovornosti, ako imate problem, kontaktirajte me je direktno.
Sletanje Glavu Zaštitu Kameru Gimbal Zaštitnik Za DJI Fantom 3


Karakteristike ponude

Radilice Pribor Tip:
Rekvizit Zaštitnika
:
- jmt, džepna

Slične ponude