• Najbolja cijena
  • Nedavno
Klasični Električni Kokice Pravi Stroj 220v Desktop Komercijalne Mini za Kokice, svake od njih-06A

Klasični Električni Kokice Pravi Stroj 220v Desktop Komercijalne Mini za Kokice, svake od njih-06A

 
KM 224.70
KM 213.00

Količina robe
Dostupno


Klasični Električni Kokice Pravi Stroj 220v Desktop Komercijalne Mini za Kokice, svake od njih-06 A
Kokice mašinu na tržištu danas je jedan od najvažnijih inovativne hranu mašine. Zbog svoje čist, higijenski, lako čist, lak za rad, energiju spašavanje, toliko voljela većina ljudi, hrana i piće, užinu, teatar najbolje proizvode na raspolaganju. Ali i da većina od koristi doveo opipljive prednosti.
Osobine :
1. originalni boja kutije sa tri strane, lijepa, avangarde.
2. okružen transparentni čašu, odražava pun opseg kokice proces proizvodnje, sigurnost i zdravlje.
3. efikasan grijanje i izolaciju sistem, proces proizvodnje postići zgodno i efikasna nivou.
4. kokice disk koristiti Sjedinjenim Državama, "Tri Lavova" brend non-drži prevlaka potrošnje, i da je opremljen nerđajućeg čelika stirrer, da poboljšamo kvalitet i daju hranu.
Kokice mašina uputstva : 1. pritisak na izolaciju svjetlo prekidače, grijanje cijevi i termalni izolaciju sijalice na posao. 2. obrt rotary vrućine prekidač, zagrijavanje kokice jelo 5-7 minuta kasnije, pilot stavi 3 i 5 grama kukuruz ulje u pan, kada kukuruz je pukla, pripremi posao je završen. 3. prvi je stavio 50 ml ulje, dodaj 150 g kukuruza, i 100 grama šećer u disk kokice, kukuruz pukla da će biti završen, kad je gotovo ne poklapa (oko 5 minuta), otvori poklopac, baci pan. 4. kokice, kokice, molim te obrati pažnju na situaciju, da se spriječi gori. U isto događaj su vrata zatvorena do eksplozije izvan kutije pao dobro kokice, prženu kukuruz dok kokice da završi potez. 5. ulje kapljice izbjeći kokice tanjir granice, da bi se pregrijao i gori prljavi ruba. Kokice Mašina za Čišćenja i održavanja : 1. kada čišćenja i održavanja, trebalo bi da preseku struju, isključi ga spriječiti nesreća. 2. Mašina sa non-korozija čišćenje agenti polu-suv peškir mokar i da očistimo površinu tijela, je strogo zabranjeno direktno oprati vode jelo i mašina za kokice, inače dozvoliti vodu da probije, uništiti električna svojstva uticati na proizvod radi kako treba. 3. To nije bilo dozvoljeno da operem sa teško metalnu ploču unutra i van mašina za kokice, kako da izbjegnemo uništenje non-drži prevlaka pan. 4. kada dugo vremena invalid, treba da isključiti sa aparata isključi struju na čuvanje.
Obavijest : Ako izabereš "prodavač je dostava metoda", mi ćemo srediti pošiljku do mora i isporuka da najbliži luke! Ako je tako, kad je paket stiže na odredište luke, kupac treba da plati odredište luku optužbe (kao terminal podnosi tužbu, dokumenti optužbe, skladište optužbe, ekt), poreza da uradim carine i pokupimo robu. Ako izabereš DHL / ARAMEX/ FEDEX,EKT, organizujemo pošiljku za međunarodne express i to će direktno isporuka da tvoju adresu (vrata DO VRATA SLUŽBA)! Ako je tako, kad je paket je stigao, kupac samo treba da plati običaj poreza ili dužnost naknada. Kupci treba pregledati paket/robe pažljivo prije nego što potpišem primitka robe. Ako ima bilo kakvu štetu, molim te kontaktirati vaše lokalne ARAMEX / DHL / Fedex da pitam pritužbe i tvrdi ILI molim te kontakt sa nama u roku od 24 sata.


Karakteristike ponude

:
YunlinLi
:
Sa Prekidač Kontrolu
:
SVAKE OD NJIH-06A
sertifikat:
CE
Napon (Posetioci):
220v
Moć (P):
1500W
:
Kokice Kreatora
Engleski priručnik:
Da
moć:
1500W
:
500X400X770mm
Broj Proizvoda:
HA163

Slične ponude