• Najbolja cijena
  • Nedavno
2PCS ENTEMPLE Novi 9V 6F22 280mAh Ni-MH Puni se baterija za Multimeter Mikrofon Igračka Daljinski KTV Instrument koristiti

2PCS ENTEMPLE Novi 9V 6F22 280mAh Ni-MH Puni se baterija za Multimeter Mikrofon Igračka Daljinski KTV Instrument koristiti

 
KM 12.62
KM 9.00

Količina robe
Dostupno

Baterija bi trebao biti pohranjene u visoke temperature ili u vlažnoti, u suprotnom, to će izazvati bateriju da curi, rust, i smanjiti kapaciteta. `Odbaciti bateriju prijavu Izolaciju papir umotan oko electrode, spriječio požar, eksplozija. Mjere opreza `Baterija bi trebao biti iskorišteno prije nego što Sekretar tehničke specifikacije i drugih dokumenata potrebno da se napuni dobar optužba. `Je strogo zabranjeno u jaka elektrostatički i magnetsko polje gdje je upotrebiti, ili laka za štetu bateriju bezbednosti zaštitu uređaj donosi nesigurnost rizika. Na optuživanje trenutnu i napon ne smije preći maksimalnu optužba trenutnu i držao napon je navedeno u dokumentaciju i druge dokumente. `To je zabranjeno da se koristi ili mjesto baterija na visoke temperature (vruće sunce ili vruće auto), koja može izazvati bateriju da se pregreje, vatre ili kvar, i da skratim svoj život. `Ne spojio akumulator direktno moć izlaz. U generale, relativna vlažnost baterija skladište okruženje dozvoljava domet od 65 mozda, hvaia! javit 20%. `To je zabranjeno da iseče oklop i ukloniti spoljna navlaka za bateriju.Odnosi na : bežični mikrofon, neke električne igračke, neki profesionalnu opremu (pojedinac prizor), itd. prigovor `ne prospem bateriju u vodi ili vodu. `Upotrijebi prikladno posvećen punjač napuniti akumulator.
Skladište bateriju bi trebao biti pohranjene u čist, suv, bile izložene sobu i ne bi trebala biti u kontaktu korozivne supstance dalje od vatre i povećanje izvora toplote. `Ne otvaraj, promijeniti, solder bateriju direktno i pierce bateriju sa nokat ili drugo oružje. `Ako electrode je prljava, koristi suhe odjeće prije nego što koristiš, inače može izazvati jadni kontakt neuspjeh. To je strogo zabranjeno da koristim bateriju. `Ne obrnuto optužba, bateriju treba biti precizno polaritet vezu, a ne obrnuto. `Ne dozvoljavaju stari baterije ili pola bateriju sa nove baterije pomiješano, inače će proizvoditi preko-otpust. `To je zabranjeno da koristim baterije u vruće visoka temperatura izvor, poput vatre, grejanje i tako dalje. `Ne kucaš ili bacati, gazite bateriju. Ako se baterija curi, elektrolit u oči, molim te, ne trljaj, isperi sa vodom, odmah kod doktora, u suprotnom, to će nauditi oči. `Molim te prodavnice bateriju u kul suvom mestu, ako je veliki broj baterija skladište ili isporuka kada bateriju prvo mora otpust. 'Dugoročno skladište će rezultirati smanjena bateriju i baterija kapaciteta i potrebna 1 do 3 glavna / otpust ciklusa da se postigne maksimum otpust kapaciteta. `Bateriju bi trebao biti zapečaćena i nekada, treba da pruže odgovarajuću ventilacije uređaj, inače bateriju može proizvesti vodika, u slučaju požara izvor će izazove eksploziju. Srednjoj trenutni otpust može izazvati kapaciteta otpust ćeliju da drastično smanjuje i jer se pregrijao.
Ni-MH baterija ne sadrži merkur kadmijum, trajna i ekološki prijateljskog, nema sjećanja efekta, ne virtualni standard kapacitet, može da bude pročišćen 1000 puta. U generale, dozvoljeno domet naplaćivati okruženje temperatura je baterija 0 ~ 45 ℃, dozvoljeni domet otpust okruženje temperatura je -10 ~ 60 ℃, i specijalni proizvod je dozvoljeno domet je određeno proizvod specifikacija dokument. `Ne bacaj bateriju u vatru ili grijanje, ili pokušaš da ga razmontirati, bateriju možda spaliti ili proizvode štetne tvari. `Ne transport ili prodavnicu baterije sa metal, kao što ukosnice, ogrlice, itd. `Drži bateriju dalje od dijete i, ako je progutala, pozovite doktora odmah. Nakon tri mjeseca baterija skladište moramo optužiti, ili ciklus naplatiti i otpust jednom. Pod normalnim okolnostima, ne više od 3 mjeseca skladišta temperatura okoline domet -20 ~ 40 ℃, ne više od 6 meseci skladišta temperatura dozvoljeno da dozvoliti opseg spoljna temperatura domet -20 ~ 35 ℃, posebno proizvoda da proizvoda dozvoljene obim specifikacija će pobijediti. Koristi od optužbe to je više od prepisane vrijednost će izazvati naplatiti i otpust nastup, mehanički i sigurnost nastup bateriju i možda jer grejanje ili curenja. `Ne solder direktno bateriju. Ekonomične i trajna. Ako skladište period više od 6 meseci, treba optužiti i otpust aktiviranje smanjiti nastup gubitak. Ako se baterija je izložen miris, vrućine, boje, deformacija, buka, curenja ili koristi, skladište, optužujući li abnormalnosti tokom naplaćuje, odmah uklone baterija od uređaj ili punjač i onesposobiti. Kad ga ne koristiš, trebao bi biti stavljena u redu, suva okruženju. `Otpust trenutni mora ne prelazi maksimalnu otpust trenutni navedene u proizvod specifikacija. Kompanija je preporučio najbolji skladište okruženje relativna vlažnost od 50 do 70%.


Karakteristike ponude

Nominalna Napon:
9V
Set Tip:
Samo Baterije
Zamjena Baterija:
Da
Svežanj:
Svežanj 1
:
Entemple
:
9V 280mAh
:
9V
:
NI-MH
Baterija Broj:
2
Nominalna Kapaciteta:
280mAH

Slične ponude