• Najbolja cijena
  • Nedavno
Napajanje Modul XH-M609 DC 7~80V do 6~60V Punjač Kontrolu Modul Baterija Naplaćivati Kontrolu Prekidač Zaštitu Odbor

Napajanje Modul XH-M609 DC 7~80V do 6~60V Punjač Kontrolu Modul Baterija Naplaćivati Kontrolu Prekidač Zaštitu Odbor

 
KM 12.75

Količina robe
Dostupno


Napajanje Modul XH-M609 DC 7~80 V do 6~60 V Punjač Kontrolu Modul Baterija Naplaćivati Kontrolu Prekidač Zaštitu Odbor
Osobine : 1. ST obradu čip, stabilan nastup, visoko integracije i trajna. 2.U evropskom stilu terminala, sa Evropskim dizajn standardima, koriste ekološki prijateljskog materijale da se. Gornje i donje ugriz više čvrsto i ima dobru energiju nastup. 3.Vrhunac digitalnu tv, vrhunac digitalni cijev od trocifreni, prikaži tačnost je 0.1. 4. Automatsko Moć-sa funkciju i otpust zaštitu mogu produžiti baterije.
Parametre : Ulazna Napon : DC 7~80 V Kontrolu Tačnost : 0.1 V Potrošnja Energije : Veličine : 57*42*19 mm (dužinu*širina*visine) Težinu : 28g
Žice : VIN+ : baterija+ VIN- : baterija - VOUT+ : pozitivni od uređaj/napajanje sistem VOUT- : negativan za uređaj/sistem napajanja
Operacija Uputstva : Set i grešaka modul prije povezivanje sa teretom. Pazi na indikator svjetlo, na znači tamo je ulaz, sa znači da nema ulaza. Set Prestani Napon : Dugo štampu na "-" dugme za pet sekundi da se zaustavi napon vrijednost treperi, onda štampu "+/-" dugme da postavi prestani napon vrijednosti. Počni Kontrolu : Pritisak na "+" dugme jednom, indikator svjetlo će biti i ulaz počinje. Pritisak na "+" opet dugme, indikator svjetlo će se ugasiti i ulaz prestane. Obavezno Ulaz za pet sekundi : Dugo štampu na "+" dugme za tri sekunde da uđe obavezno, moda. Pet sekundi kasnije automatski će doći na normalan način(prestati napona u normalan način je niži nego što baterija napon i zaštićena linija će automatski biti odsečeni nakon pet sekundi obavezno ulaz) Kada novi akumulator je prvobitno nekad, u ocijenjena napon je blizu stvarnu vrijednost. Da utvrdimo prestani napona, korisnik može koristiti general napon obračun način baterija izračunati razumno otpust napon vrijednosti. Kad je ovaj modul se koristi na stari bateriju, u pravu voltažu vrijednosti i ocijenjena napon vrijednost razlikuju. Korisnik treba da izmerimo prestani napon vrijednosti u pravoj koristiti.
Prijavu : 1.Važe za sve elektricne dva točka vozilo ili tricikl baterije u važećim napon dometu. 2.Pogodan za baterije otpust zaštitu od kola i novu energiju vozila. 3.Pogodan za solarne, vetar i druge napajanje sistem. 4.Pogodan za pucanje zaštitu sve vrste baterije.
Paket Uključuje : 1 x Baterija Preko Trenutnu i Otpust Zaštitu Modul


Karakteristike ponude

Izlaz Tip:
Samac
:
Napajanje Modul
Ulaz Napon:
DC 7~80V
Izlaz Napon:
6~60V
:
DC/DC Converters
:
57*42*19 mm (length*width*height)
Težine:
28g

Slične ponude