• Najbolja cijena
  • Nedavno
6pcs/Set dugo rod lasica kosu ukazao rundu četkicu imitaciju gouache bojama sliku oprati uljana slika oprati Umjetnost Zalihe

6pcs/Set dugo rod lasica kosu ukazao rundu četkicu imitaciju gouache bojama sliku oprati uljana slika oprati Umjetnost Zalihe

 
KM 12.95
KM 12.00

Količina robe
Dostupno


Operi pre nego što rukovanje
Od vrha olovku sa prstom nježno masažu kosu, stavi tople vode potapanja 30 stepeni po glavi Rio 3 minuta da ga umoči se u vodu otvori nib. (životinja četka za kosu prelivene, sa prstiju da se drže za Bifeng, zajedno pravcu svjetlo povuci pluta kosu, tako da izbjeći nove pero pojavi pluta gubitak kose).
Operi održavanje
Ako uljana slika je držao kako treba, može se produžiti svoje usluge život. Oprala bi trebalo da bude očišćeno odmah nakon koristi, tako da ne osuši kosu na kosu, dugoročnu koristiti bi trebao biti potpuno očistiti i zapečaćen s papira.
(1) ako se ne koristi za kratko vrijeme, prvo sa krpu ili papir u preostalom pigmenata u olovku izbrisati, i onda oprati sa terpentin potopljena u vodi.
(2) koriste terpentin čišćenje oprati može biti spreman dva Šeng od terpentin, širom usta bocu, preliminarni čišćenje, uklonite boju oprati preostale; još jedna za drugu čišćenje.
(3) način temeljan čišćenje
1 sa terpentin ulje posle čišćenja olovku potopljena u vodi ili tople vode na sapun trenja (Napomena : ne sa ključalu vodu sa ključalu vodu oprati metal obruč štetu).
Da iscedi ili okretati olovka je u dlanu tvoje ruke.
Ponovi iznad akcija dok sapun pjene postane beo.
I isperi, ispravimo četku za kosu, sa malo teže note će se završiti olovku radnji za kasnije koristiti. Kada čistim zube, sila će biti dobro, u suprotnom, to je lako štetu kosu. Sapun je stajanja sapun (mora da cetka za čišćenje sapun, da spriječiti stranu olovku kosu dogodilo). Možete koristiti svileno i vuneno deterdžent, zar ne koristi razređivač, to će izgubiti olovku za masna embrittlement. Bruse kratak ulje slike su često izgubio, ako na vatru grijanje metal obruč, četka za kosu izvukao trenutku ne menjam oblik četku, može se produžiti službi život četku, olovku čista svaki put, onda je to na roll hemijsku olovku zavese.
Jednostavno opis primjene oprati : (prema sliku osjećam mekog ati nekako)
1 vune oprati : (kosu više meka)
Za boja vode sliku, upija.
2 najlona četka za kosu : (umjeren ati)
Je više "universal" oprati, dobro fleksibilnosti.
Pogodan za gouache, bojama sliku, dizajn, tekstila, boje i druga osoba za imitaciju vez, ručno oslikan, Manikir, tkanine DIY
3 : oprati olovke (srednja težinu između najlona kosu i dlake)
Također je malo više "universal" oprati, voda apsorpcija je dobro.
Pogodan za gouache, bojama sliku, uljana slika, tekstil, propylene, pigmenata, vez, ručno oslikan, Manikir, tkanine DIY
4 : oprati dlake (teško)
Navikao na ulje na platnu kreacija.
5, Diao Mao oprati : (dobra voda korišćenje kosa je relativno meka)
Više za stvaranje bojama sliku


Karakteristike ponude

:
Zhouxinxing
Rastvorljiv Ili Ne:
boja
Trag Ati:
B
Godinama:
>3 godine
:
Četkicu
:
Ulje oprati
:
6 odela
Podnijeti Materijal:
Wood
:
28.5cm-31cm
Kosa materijal:
Lasica Kose
Proizvod kategorije:
bojama olovku
Svrhu:
Kineski sliku zalihe

Slične ponude